Додик: Путинова победа, радост за српски народ

0

Build Your Website in Minutes with One-Click Import – No Coding Hassle!

Победа Владимира Путина на председничким изборима у Руској Федерацији, која му доноси пети мандат на челу државе, дочекана је с радошћу широм света, посебно међу српским народом. Ова убедљива победа је не само потврда великог поверења које руски народ има у свог председника, већ и знак да је Русија на путу правог развоја и очувања традиционалних вредности.

Милорад Додик, председник Републике Српске, изразио је своје задовољство Путиновом победом, видевши у њој не само успех великог државника већ и потврду пријатељства и подршке коју Русија непрекидно пружа српском народу. „Пети мандат на челу Руске Федерације, освојен убедљивом победом на председничким изборима, потврда је да председник Владимир Путин има огромно поверење руског народа и да земљу води у правом смеру,“ истакао је Додик.

Његово задовољство се није ограничило само на личне ставове, већ је у име Републике Српске и српског народа упутио искрене честитке Путину, желећи му добро здравље, снагу и истрајност на путу да сачува Русију и донесе мир и бољу будућност читавом свету. „Честитам председнику Путину, драгом пријатељу Републике Српске и српског народа, на новом мандату,“ поручио је Додик.

Са особитом пажњом и очекивањем, Додик је пратио изборни процес у Русији, будно чекајући резултате који су без сумње имали и шири међународни значај. Не губећи време, међу првима је честитао Путину путем друштвене мреже Икс, шаљући поруку подршке и захвалности за све што Русија чини за српски народ.

Ова честитка је више од уобичајене дипломатске куртоазије; она је израз искреног пријатељства и заједничких напора двеју нација да сачувају своје традиционалне вредности и суверенитет у свету који се све више чини непредвидивим. Додикова подршка Путину и његовој победи јесте потврда да су Русија и српски народ и даље чврсто на истом путу, сарадње, пријатељства и међусобног поштовања.

ПИШЕ: Нина Стојановић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *